ett initiativ värt att berömma

En gammal bekant/kompis ringde i torsdags och berättade att han skulle dra ihop ett gäng människor för att spela poker, med förhoppningen att det ska bli kontinuitet veckovis, eller iallafall 2 gånger i månaden. Spelet som sådant var riktigt dåligt, det blir det när det inte finns något att tävla om. 20 kronor i insats kan jag åka ut första handen på. MEN det är ändå viktigt att vinna det kan bli ganska trist att sitta och titta på i en timme.

Så hur det än var så blev jag inbjuden, och jag har inte haft så kul vid ett pokerbord sen sista delfinalen i hasselfors då det slaskades å det gruvligaste.
okerspelandet varade i 2 turneringar sedan var intresset svalt och det började spelas musik. # jammande gittarister och en harmonika lirare, det var häftigt att se och höra.

Maten var underbar, Henke är utbildad kock. Och det märktes. Den där lasagnen var gudomlig. DIVNE I TELL YOU! Nästa vecka (eller om det var om 2 veckor) så samlas vi hos tommy och gör om en fantastisk kväll.

Det som känns lite vemodigt är att jag bör ställa upp och vara värd 1 gång av 6, jag har dåliga kunskaper i matlagning och min känsla för hus och hem är, om man får uttrycka sig moderat, väldigt blygsam.

Studierna och festandet tar liksom all tid. Och sen pokern såklart. Om jag slutade spela det där skitspelet online så kanske jag kunde ordna upp något trevligt och fint här så småningom.

Dagen och kvällen kommer att bjuda på lite öl och annat skoj, jag återkommer med detaljerna.

Bomber och granater i, Örebro

Bomben
Ja ibland så händer det lite grejor i världen, det sprängs bilbomber i Irak, och i Usa så flyger flygplan in i skyskrapor. Det är naturligt vis mycket hemskt och tragiskt att det sker en massa onödigt dödande av helt oskyldiga människor.

Därför så har Örebropolisen och dessöverordnade beslutat att om man hittar något som kan innehålla en bomb, då ska halva stan spärras av, bilar ska inte få åka på den stora genomfartsleden, och mänjniskor ska , får man förmoda evakueras från sina hem.
Det ligger ju faktiskt en väska utanför ett hotell, resecentrum ligger 200 meter bort, båtbussarna avgår 150 meter därifrån. Men det är klart det KAN ju faktiskt vara en bomb, det kan vara en bomb i vilken papperskorg som helst, vilken människa som helst kan vara en potentiell självmordsbombare.

SÅ om man hittar en väska utanför ett hotell så bör bombgruppen från Stockholm tillkallas, och halva stan ska stängas av. Jag kan inte låta bli att småle när jag tänker på hur evakueringen måste ha gått till. något i still med: "god middag, det var från polisen. Det har uppmärksammats att det står en väska utanför hotellet, var vänlig utrymm fastigheten" skulle någon ha ringt på och sagt något liknande till mig så hade jag nog börjat skratta.

Och sen den ständiga frågan när sånt här sker. Vad kostar det attt spärra av halva stan i 6 timmar. Är det inte Polismyndigheterna som ständigt gnäller över för lite resurser?

ånyo en dagen efter igår

Igår var det en raggla hem klockan fem kväll/natt. Jag är måttligt bakfull och mår inte helt illa.
Jag tror att det har att göra med sällskapet som jag fick äran att umgås med. Många gamla minnen och en massa skratt över hur folk och vi har betett oss förr.

Och sen var hon väldigt söt också...och trevlig, det lilla vi pratade. Hoppas det blir ett nytt tillfälle snart.

Pokerstars kontot är stängt, betfair vill inte betala ut bonus, jag misstänker att jag hamnar hos party poker igen efter tips från gullan.

Vad är det för fel med att ge kunderna vad de vill ha?

Jag och robin i huvan!

Jag och robin i huvan!



bilden visar helt enkelt en pil som sitter på den andra pilen. Kluven pil helt enkelt, och den som kan gissa kan ju prova med att det var nisse på vallen som kastade, men det är FEL.

förnedring, vår tids lyckorus

Ja jag tror inte att jag såg ett enda avsnitt av idol förra året, den största anledningen var att det programmet, DET programmet, jag såg första året, var inte alls i min smak.
Där sågar några självutnämnda gurus mindre begåvade människor utan talang. Ja en del är naturligtvis fullständiga katastrofer (och många är VÄLDIGT duktiga), men de har iallafall drömmar. De har ambitionen att bli något och de VILL.
Av en händelse så råkade jag tidigt denna söndagsmorgon blicka in på tv4.se och får där alla katastrofer och de riktiga talangerna serverade.

En del blir förbannade, om det nu är fejkat eller inte spelar ingen roll, andra häver ur sig förnedrande ord när de går ut ur studion. De förtjänar kanske sågningen eftersom de är så katastrofalt dåliga. Men de ville ju iallafall...

Carina och carolina gör en insats som är vacker, de peppar folk och är små glada söta gullrumpor. Men inte ens de kunde låta bli att förnedra deltagarna, eller deltagaren. En pojke, inte ung grabb, en pojke. Kanske 16 år med självförtroende lägre än ett fönster utan glas.

De filmar den här killen och låter honom vara huvudpersonen i "stjärna för en dag". Han får åka runt i limosin och ha en massa påhittade fans springandes med en massa fånigt skrik. Vad var det som var syftet med den delen? Han vågade ju inte göra något, de letade upp den som var mest trolig att göra bort sig. BRA jobbat.

Och ni andra semi-idioter som tycker att det är kul, åk dit och bli förnedrade själva, bli utskrattade i 2 år på ert jobb, eller för all del gå tillbaka till skolan bara för att möta mobben stå där.

Jag utmanar alla att sluta titta på tv4!!

RSS 2.0