Bara för att det är jul snart...

Denna härliga tid. Julen, nu ska det petas in en massa sill och glögg. Nötter och kötbullar.

Alltid samma terror år efter år,
Och ens enda tröst är att ta sig en tår.
Så man tar snaps efter snaps,
Och man rumlar hem,
När man e packad som männ´skor,
Den 23 december.
Så när man griper om dasset som en chaffiss i sin ratt,
Å suckar matt,
Ja då vet man att:


Men nu är det inte riktigt jul än så varför inte riktigt bara njuta av det där mysiga.
En liten länk som en hyllning till min underbara syster och hennes kille!...och så jag då

Bilden är inte klickbar på grund av tekniska begränsningar




http://elfyourself.jibjab.com/view/glCKcJLgJUKWEM7Q#/owner/glCKcJLgJUKWEM7Q


AAAAH vi tar en till fast lite mer country betonat va?
http://elfyourself.jibjab.com/view/HyDpeDjynk6TOcgL#/owner/HyDpeDjynk6TOcgL



Eftersom du upppenbart dansade sämst fick du nästan inte vara med den här gången då jag och Jocke dansar en fin Charlston
http://elfyourself.jibjab.com/view/dEC0u5FsxWVZzSGV#/owner/dEC0u5FsxWVZzSGV

JAG RUSHAR!!!

Igår rushade jag som aldrig förr.

Jag fick galet bra starthänder i 6-manna turre efter 6-manna turre. Allt som oftast var jag underdog ändå (JÄÄÄÄVLIGT MÄRKLIGT)..men jag drog iallafall ut pajasarna.

Kortsnittet var verkligen sjukt, per turnering så kan man väl säga 2-3 AA, 2-3 KK, 5-6 ak, aq, oändligt med mellan par. 

Alltså 6-manna sits fungerar för mig, vann faktiskt 300 (4 spelade, 2 platser betalda $84 och $36) balubas på dessa! Jag tror att rushen egentligen borde hålla i sig tills jag är typ 40 då kan jag ta en losingstreak på en vecka. det vore rättvist.

Karma du har mycket att betala igen!

MVH / Earl 

buurp

Jag tror inte att det var så nyttigt att dricka de där inga mörka ölisarna igår. Nu börjar det liksom göra sig påmint i lilla magen.

Men jag är lycklig för hur som helst så är jag inte...


Öl och whisky

Öl och whisky i mängder, hade de på mässan. Jag blev så mätt och full.
Andra blev också fulla och försvann.

En del blev fulla och frågade utställarna hur mycket bittermandel de hade i Ölen. Och en del blev fulla och petade på Jenny i ansiktet hela kvällen.

Det är tur att hon har så mycket överseende med mig, annars skulle hon nog inte gilla mig speciellt mycket... hm

Jag åkte massagestol och den var otrolig, den knådade hela ryggen ner till lilla stussen, fantastisk maskin, 20k, jaaa det kan det vara värt

Något lite pinsamt

Jag avlägsnar mig ifrån kontoret framåt eftermiddagen.
Mina snart slitna 3 månader gamla vita tennisskor bär jag med mig under armen, i en kartong som tillhörde mina nya fina svarta promenadskor.
Min kiropraktor har instruerat mig hur man ska gå stå och sitta, så detta övar jag mig på när jag spatserar Drottningatan fram.
Den här vägen går jag mycket sällan, främst för att jag inte bor åt det hållet, men också för att jag är allergisk mot folk som stör mig och smittar ner mig.

Nåväl den här dagen var jag tvungen att gå just där. Ticnet, hämta biljetter. Jag ska nämligen bli en virtous på Öl och whisky ikväll. Öl och whiskymässan känns lockande. Nu är jag I och för sig redan en virtous på ämnet enligt Nerikes Allehanda. Men nu var det ju barnquizen de hade smällt ihop. Hm

Hur det än var så går jag där med min kartong och ser dessa äckliga insamlare/informatörer/ute-för-att-störa-folk ca 20 meter fram.

Jag har sedan länge beslutat mig för att de aldrig får min uppmärksamhet, idag planerade jag att bara gå förbi när han säger "ursäkta".
Det kunde jag inte, måste öva på det. Så jag säger bara Nej! och tittar rakt fram och fortsätter att gå. Han nästan hindrar mig genom att ställa sig ivägen. -Vad fan

Ett steg till och jag är förbi.
Jag hör denna vidriga störande människa bakom mig


"du tappade din lapp" shit!! mitt bokningsnummer för biljtetten.

vad gör jag nu, gah!


Jag utbrister. -TAAACK går tillbaka, tar upp lappen och lägger den i jackan efter krångel med kartonger och dragkedjor. Fortfarande fast övertygad om att jag inte ska ha något, jag ska inte lyssna på något och jag ska inte ge något.

Efter nån halvminut när jag är klar vet jag att jag kommer att bli tvungen att konfronteras med dem igen, så inser jag att de är ....borta


pheeew

Angående theadmin.blogg.se

Reflektion kolon!

Fyllot klev upp på scen!

Undrar vad han menar med lite snyggare rent allmänt, är det en ironisk grimasch till band som farbror blå etcetera, etcetera, etcetera?

The admin


rubrik is för loohoosehers

Jag sitter på kontoret, klockan är skitlite och jag är arbetslös. VAD FAN, alltså jag har ett jobb men jag har inget att göra. Kunderna behagar skita i att beställa grejorna de ville ha. Och det är inget jag kan göra åt det.

Igår var lika samma, en hel dag med få undantag gick till att grinda, en riktigt sur grind som inte genererade en enda positiv krona, dock blev det flertalet negativa.

Neteller mailbombade mig och sa att om jag inte började använda deras tjänst så kommer de ta $30 från kontot tills det är slut. HA fittapor , det är slut!

Jag har en framtidstro dock så jag började använda det igår för att få behålla kontot till den dagen då jag vinner sunday million, eller hell jag nöjer mig med warm-up.

Min chef åkte till stockholm igår, jag fick inte följa med. Det var lite synd, det skulle inte finnas nått utrymme för festande men ändå. Vi tar nya tag nån annan vecka.

Jag känner mig enormt laddad inför kumlabunkern invitational, strukturer och allt är ordnat. Det enda vi har kvar är att fixa bord och stolar och grejor. I februari smäller det!

Nähäpp nu måste jag kolla facebook och spraydate om det är någon som vill ligga.

hejpa!

Spöken

Jag har aldrig trott på spöken, men nu är det ju solklart. Det är verkligen fantastiskt vad man kan få på film.


någon dag i evigheten

Onsdag va?

Jag känner mig het, snygg liksom. Jag tror att jag måste gå ut på lokal i kväll. Det här är liksom för enkelt!

En slipover, skjorta och ett par mycket fräscha manchesterbrallor av ljusmodell, heeey kan inte misslyckas.
Eller jo det kan faktiskt misslyckas fullkomligt, varenda människa som väcker mitt intresse är ju för fan upptagen (sedan 2 veckor) ALLTID.

Jag får nog rikta in mig på att åka mer kryssningar, där är det ju iallafall liggaranti om man vill och inte är för full.
Men är det det man är ute efter, ja som 20-åring kanske. Som 33-åring lockar nog familjelivet lite mer. Sällskapet och någon att dela tankar och upplevelser med.

Hell jag behöver inte ens ligga om det skulle vara så!

Valterego invitational 2

Ja!
Förra halvåret,i Mars, gick valtergo invitational av stapeln.  Det finns ett litet referat att läsa lååångt ner i den här bloggen. Det som avhandlas där är mest snack om mitt eget spel och mycket lite om själva eventet.

Vad jag vill berätta om idag är Valterego invitational nummer 2, detta lilla (30 deltagare om nu det kan kallas för litet) var prestigefyllt av flera orsaker, inte minst eftersom jag fullständigt krossade turneringen förra gången. Och ändå lyckades jag bara komma tvåa.

Nåväl jag och daaaaaniel som jag brukar kalla honom, det eller danieldaniel packade oss iväg klockan 13:30 på uttalad tid, hrrrrm. Aja jag var färdig klockan 13:30 iallafall

Jag minns att vi gjorde missen att äta lunch i Köpings Bowlinghall förra halvåret och det hade jag tänkt att vi skulle skippa i nu. Lilldaniel hade visst tänkt att skippa lunchen helt och hållet eftersom han kom och hämtade upp mig klockan 14:15 eller nått. Det hade inte jag, tänkt skippa lunchen alltså. Därför tar jag ett egenhändigt beslut och talar om för chauffören att vi ska äta mackedonka. Sagt och gjort cheeseburgare x2 och en Qp.

Föga förvånande att jag lyckades spilla ketchupindränkt lök på den enda tröjan jag hade med mig. Eller inte så, sist vi var på tur hade nån fåntratt lämnat halva kaffemuggen öppen. Den här gången hade jag iallafall inte vit piké tröja på mig.

Men ändå surt liksom...

Okej väl framme i västerås tar jag mitt bagage (en systempåse innehållandes tandkräm och tandborste samt ett flak hof) och går in och tittar till stället.

Några välkända ansikten från förra året, några rikskändisar och en och annan sm-vinnare, i diverse olika "sporter", sitter och väntar på det mest prestigefyllda eventet för året.
Reglerna var snarlika mot förra halvåret med några små förändringar till det bättre.

Jag tar plats vid bord 4 plats 4. Det känns väl sisådär att ha Ola Brandborn till vänster och Johan Kretz 2 platser bort. Jag kände också att jag skulle ha svårt att köra samma taktik som förra året varpå jag foldar 5 händer tills jag sitter utg.
Vid det här läget har Ola sedan länge åkt ut med sin fina starthand AJ.

Jag citerar:
-Oj, det här måste jag tänka på ( när han har fått en all in mot sig på river)
-alltså, jag slår inte par.
- jag slår inte alla ess.

-AHH vi kör, syn

Han är uppe mot en tom Aq. Mycket stark syn.

Aja tillbaka till mig då min syn var inte fullt lika bra.

Jag citerar mig själv

-AH nu måste vi göra något, varpå jag kastar in fyra gröna chips i potten. fyra gröna chips betyder 4000 (startstacken är 15000)
Detta var naturligtvis helt fel, det borde ha varit 2000 chips. Jag får direkt en all in mot mig av Indi, och beslutar mig för att ta synen för att om möjligt dra ut honom. Om jag inte drar ut honom så får jag väl helt enkelt se till att vinna nästa turnering. Det var tankegången!
Indi skakar bara på huvudet när han ser---
K9 mot QQ.
Jag är ute som nummer 2 i delturnering nummer 1

Snart möter jag både hefo och admin som har bustat.
Nu var det dags för loosers lounge med buzz. Två omgångar hann jag med. detta var underhållande, speciellt eftersom daaaniel var sämst!

Efter två omgångar buzz tar kvällen den form den kommer att ha fram till 04 snåret.
Admin, perfect och en lokalförmåga spelar shorthand i barnens lekrum. Jag och admin mäter som vanligt balle och viker aldrig en hand mot varandra. Vi hade long lasting bets om 200 (inköpet i den lilla grytan var 100) Jag åkte ju SJÄLVKLART ut med 95 eller liknande.
Jag måste ju vinna tillbaka mina pengar så jag frågar den lokala förmågan om han tror att han kommer vinna (när han hade 70/30 av stacken)
-Ja det tror jag ,sa han
-Det gör du inte! sa jag

Och så hade jag ett bet i rullning, han vann inte. Det gjorde daaanieldaniel.

I denna anda fortgår kvällen på alla bord som spelas, som mest hade jag 4 long lasting bets (på ett bord om 8 startande). Vilken tur för mig jag kom ju 2:a.
Vad det gäller huvudturneringen, nja jag åkte ut först. På båda borden, 44 på ena, och a6, k9 eller nått annat skit på det andra bordet. Det var det värt, jag HADE chansen att dra ut!


Kvällen avslutas med att Örebrogästerna spelar en heads up Kl 4 nånting.
-en femma?
-ja visst!
-okej tror du att den är klar inom 3 händer?
-nää 7 .. nä tio

sagt och gjort tredjehanden.

Jag raisar upp och får en all in, kraftigt överbet, emot mig.
SYYYYN!

danieldaniel  visar upp 73 off
jonas visar upp J6 off

flopp xx3

Sen var det Söndag och det var en myyycket jobbig dag 

RSS 2.0