Svenskar briljerar igen



Jajjemänn jag håller fulkomligt med! Ingen ska få sälja något dyrare än vad det det kostar!

ICA ska inte komma och tro att de kan köpa mjölken billigare på arla och sälja den dyrt till oss konsumenter, SAS ska from, om jag får bestämma, flyga folk världen över för självkostnadspris. Och framförallt alla aktiehandlare är strängeligen förbjudna att generera vinst!

Utbud och efterfrågan? Någon som har hört talas om blandekonomi/marknadsekonmi?

angående presidentval

Folk intresserar sig för lite om det här ämnet, jag vet det. Men jag gillar att se övertrampen och klantigheterna, inte bara ifrån kandidaterna, men även ifrån de totalt ovetande amerikanerna i allmänhet.

Risken att John Mccain vinner valet är ungefär lika stor som att Obama gör det, Fast i Obamas fall så är det iofs fråga om chans istället för risk.

John MCcain klassas som den i särklass mest republikanska presidenten någonsin, det känns klart obehagligt att han och hans korkade vice president Sarah Palin faktiskt kommer att få röster.

Jag menar bara att Mccain, "buuuuhuuu, jag var en sopa som soldat och blev tillfångatagen och fick sitta 5,5 år i ett fångläger, buuuuhuuu". SOPA du var för dålig och gjorde bort dig! Det är väl ingen som förtjänar en presidentpost för sånt.
Sarah Palin  "ooops jag har ingen aning om något och pladdrar bara runt om vilken duktig hockeymorsa jag är". DU HAR INTE TID ATT SKJUTSA RUNT DINA UNGAR som vice president! Dessutom har hon klargjort att hon inte tror att folket vill att staten ska betala för sjukvården. Orsaken till det skulle visst vara att en sjukförsäkring faktiskt inte var så dyr. LYSANDE fittapa!!

Det blir nog inga ljusare tider än på 4 år om världens största ekonomi ska styras av folk som saknar förståelse för att ekonomin faktiskt är uppbyggd av att folk jobbar och konsumerar. Vill man att alla ska betala för krig på andra sidan jorden istället för att låta folk få sjukvård och jobb, då går det åt helvete, värre än vad bushadministrationen lyckades fucka upp!

Japp jag skyller finanskrisen på Bushadministrationen.

Bush har i och för sig chansen att gå till historien om han lägger på ett kol, han kan aldrig bli den bästa amerikanska presidenten, han platsar kanske som den sämsta, men risken är stor att någon korkskalle var sämre. Men han kan bli den sista...men då får han lägga på ett kol som sagt.

RSS 2.0