lycka

Ibland är man nere i djupa hål!

Och ibland är man det inte naturligtvis.

Min olycka, otur och taskiga immunförsvar har bråkat med mig en stund.
Idag är en bra dag, jag har varit förkyld och mått blä ryggen har bråkat och det har varit riktigt surt.

Regnet det bara öser ner, detta brukar vara en stor anledning till att humöret tryter, idag gör det mig ingenting. Jag är totalt överlycklig, till synes av ingen anledning.

Jag fick inte gå till kirpraktorn, han hade karens på mig, SCREW UUUU kiropraktorjävel jag fixade det ju själv så klart.

Jobbet är enormt roligt, idag fixade jag ett problem som jag inte hade en aning om att det fanns, så jäääävla svårt var det, men jag vann. Tog en timme.

Jag är bäst!

samhällskritik igen...

Ja det var visst 4 månader sen jag överhuvudtaget skrev någonting här.
Jag blev lite frustrerad idag dock. Dessa tankar har jag snuddat vid i andra bloggar, men nu blir det mer nyanserat.

I dagens allehanda:
"Polisen genomför just nu rutinkontroller i centralorten. Det har gett en del resultat."

Det är klart att jag vet att vi är dåliga människor och de flesta saknar trafikmoral. De flesta saknar moral på många håll men idag riktar vi in oss på trafik.

Vad är det för resultat är min första fråga? Vad har man lyckats med?
Har man dödat trafikanten som var dum? har man tagit bort styggingens händer och fötter så han inte längre kan framföra ett fordon på ett omoraliskt vis?
Nej man har naturligtvis gett personen böter alternativt tagit hans körkort. Eftersom personen i fråga, vad han nu har gjort uppenbarligen inte har moral nog att köra en bil på normalt vis, så finns ju givetvis chansen att han/hon sätter sig bakom ratten trots böter och indragna körkort.
Vad har man då lyckats med? Inte ett endaste dugg! 

Vad är det som får folk att applådera polisens arbete så fort någon inte har följt lagen? Det är min andra fråga?
tack och lov sker det förhållandevis få mord i det här landet, de löses ibland och ibland gör de det inte. I de fall de löses så ska det applåderas.
 Det sker dock desto fler fortkörningar (vilket fortfarande inte är ens nära att vara lika farliga som långsamkörningar, vilka är högst lagliga). Det sker en hel del rattfyllor antar jag, eftersom man inte ens kan dricka en starköl utan att komma över gränsen.

Kontroversiellt för någon som misst en närstående på grund av rattfylla. Men det var inte en starköl som var orsaken till det dödsfallet.

Jag lämnar prologen och går vidare till epilogen.

När jag är bilist så försöker jag hålla hastighetsgränserna, jag tror inte att jag kör med starköl i kroppen. 
Detta på grund av att jag inte vill bli av med mitt körkort.
Jag skriver försöker och tror för jag är faktiskt fullt upptagaen med att spana efter helikoptrar, poliskontroller, kameror och radargrejor (och sekundärt andra faror i trafiken), så ibland kör jag för fort. Man kan bli distraherad och helt enkelt tappa koncentrationen på hastighetsmätaren. Vad det gäller starkölen i kroppen så har jag faktiskt ingen aning. Jag åker inte bil klockan 9 dagen efter en blöt fest iallafall.

Jag blir en dålig bilförare om jag inser att jag inte såg kontrollen, kameran på min sida av körbanan eller den andra oavsett om jag blir stoppad eller inte.
För jag hade kunnat kört för fort just där.

En vacker dag kanske jag blir ett resultat av övervakningen jag också.

RSS 2.0