mänskligheten är avskum...en del iallafall

Jag satt lördag eftermiddag bakfull och längtade till kvällens wasakrogen.
waskrogen är en kvarterskrog, men inte riktigt. De har lyckats lyfta upp klientelet att bli ett mellanting mellan harrys eller o´learys och pizzeria nobel, detta med hjälp av excellenta trubadurer. Det innebär att folket i överhängande grad är rätt vettiga.

Jag stötte på en idiot första gången som jag var där iofs, undertecknad fick själv handgripligen kasta ut honom efter att han självmant hade valt att klappa till en trevlig människa, med knytnävarna.
Denna snubbe torde vara ett minne blott, veckan efter så var han dock ånyo inne på stället och fortsatte med sina olustigheter, varvid folket valde att låta honom vara (inklusive jag).
Vecka.... några senare så sitter han som vanligt och stör, jag meddelar vid ett tillfälle att han ska ge fan i det eftersom C1 inte hade något större intresse av att prata med honom, vilket han uppenbarligen hade svårt att inse.
kvällen ska snart sluta och han blir ombedd att gå, fine kan man tycka. Men istället ansåg han att det var smart att be "någon" vem som helst att ringa efter polis, för att han inte är välkommen att sitta kvar alltså. Det förekommer lite hot och strupgrepp och andra fjanterier innan han tydligen inser att han inte är välkommen mer. Troligen och förhoppningsvis aldrig mer.

Dag 2 på helgen fortsätter med en mycket trevlig kväll tillsammans med C och C, några galna tjommar ansluter och vi konstaterar att en av deltagarna på stället är okristligt lik Peter Griffin, han är dessutom nästan lika klantig. OERHÖRT roligt. Jag skrattade i en timme när jag såg likheten.

En äldre dam kommer in för att ta en gin och tonic, damen är nästan helt rörelsehindrad och behöver hjälp om hon ska förflytta sig. Grillen (vakten) anser att vårat bord är ett bra bord att placera henne vid, vilket det är. Bara glada och rätt så vettiga människor. Hon slår sig ned och pratar och skrattar och är trevlig.

Så småningom så vill hon röka, detta innebär naturligtvis en förflyttning och hon behöver hjälp. Undertecknad och C2 hjälper henne ut. allt är mycket trevligt och då inser hon att hon är kissinödig.
Självklart hjälper både c2 och jag henne att komma till muggen, på vägen så står det, av naturliga skäl, väldigt många människor. Jag petar lite grann på idiot nummer 1( han återkommer snart)
-ursäkta kan du flytta dig lite.
 han flyttar sig "lite" varvid idiot 02 anser att jag är dum ihuvudet och borde avlägsna mig  ifrån stället.
Jag citerar "vad är det?!! försvinn härifrån" samt ett trevligt litet strupgrepp. Minns nu att jag bär på en dam som inte kan gå själv.
Jag svarar med "vad fan håller du på med" och trocklar mig loss.
Damen kommer till sin toa och jag är rätt upprörd, jag meddelar grillen direkt att idioten står där ute och är ett pucko, detaljerna är involverade.

När informationen överlämnas så kommer idioten tillbaka, han meäddelar sin polare, som snart ska få sin beskrivning, att jag tydligen har gjort något och förtjänar en behandling. Detta kunde jag utröna från pekningarna, gesterna samt orden "jag är med , jag är med".

Idiot 01 har förlorat sin bror, han blev mördad. Detta kunde naturligtvis förklara varför han är dum ihuvudet och störd, men jag tror inte det, jag tror att de delar en gen som har stämpeln pucko och att brodern då hade nån form av kölapp, nu inväntar vi bara idiot 01.

Jag kan uppriktigt säga att jag inte hade lagt märke till någon av dessa två kronidioterunder kvällen, men de hade tydligen lagt märke till mig.
Jag antar att det finns 4 alternativ, det kan finnas fler men de här här mina förslag.

1: jag är inte vacker och har rätt stor mage.
2: jag har en elak liten "vårta" som egentligen är en blodblåsa på näsan.
3: jag hade sällskap av 2 trevliga tjejer som de kanske hade fått nobben av.
4: jag sjöng för högt och fult

Det är klart det skulle ju kunna vara att de inte tycker om äldre rörelsehindrade människor. Och att jag då var ett självklart alternativ för attack eftersom jag hjälpte just en äldre rörelsehindrad människa.

Jag hoppas att de dör, jag gör det. Jag skäms inte heller!

RSS 2.0